Firma transport marfa international

 • Firma transport marfa international

  Firma transport marfa international

  Firma transport

  O Companie sau o firma transport  ofera mai multe servicii de transport si din diferite orase precum Sibiu, Alba, Oradea, Arad, Bistrita, Baia-Mare. Ce anume scrie si renumit ziar despre firma noastra :

  O tanara a avut curajul sa se aventureze pe piata transportatorilor, dominata de barbati. Corina Bartalici are o siguranta de sine surprinzatoare pentru cei 27 de ani ai sai si o energie molipsitoare. A absolvit sectia de Control si Expertiza Produselor Alimentare in cadrul USAMV si un master in Managementul Calitatii.

  „Pe parcursul masterului mi s-a oferit oportunitatea de a lucra la o firma transport , pentru ca vorbeam engleza si italiana. Asa ca primul meu loc de munca a fost in segmentul de transport international. Am invatat cum se face planificarea curselor, coodonarea transporturilor, preluarea si urmarirea comenzilor si am constatat ca imi place aceasta munca”, marturiseste Corina Bartalici.

  Firma transport

  In 2010, Corina a considerat ca e momentul sa isi testeze capacitatile si a demarat propria sa afacere, o firma transport . Infinity Comprod este, in acelasi timp, si companie de expeditie, ceea ce inseamna ca poate intermedia servicii de transport intern sau international pentru clientii sai, in situatia in care nu dispune de logistica necesara pentru a acoperi cerintele acestora.

  Pe partea tehnica, tanara antreprenoare beneficiaza de sprijinul tatalui sau, care are o experienta relevanta in domeniul legislatiei si traficului rutier.

  Firma transport international

  Infinity Comprod dispune de o flota de autoutilitare cu masa maxima autorizata de 3,5 tone, cu care efectueaza transport tur-retur sau in spatiul comunitar, acoperind toate tarile din Uniunea Europeana. Transportul poate fi facut in regim de exclusivitate sau in regim de grupaj, ceea ce presupune o forma de coletarie in care cu aceeasi masina se transporta simultan marfa mai multor clienti, in situatia in care marfa unuia nu ocupa tot spatiul disponibil si comanda nu este urgenta.

  „Clientii nostri sunt din Industria auto, textile, electrice, Industria alimentara… Am transportat de la aparatura medicala pentru cabinete de stomatologie la ulei de masline. Preluam comenzi din toata Transilvania si avem colaboratori constanti de la infiintarea firmei, companii din Sibiu, Alba, Oradea, Arad, Bistrita, Baia-Mare si, bineinteles, Cluj”, spune Corina Bartalici, managerul Infinity Comprod.

   

  Firma transport international beneficiaza de o parcare pazita si de un dispecerat permanent pentru preluarea comenzilor si gestionarea situatiilor neprevazute. Toate masinile sunt monitorizate prin GPS, se stie in orice moment unde se afla si cu ce viteza se deplaseaza.

  Faptul ca Infinity Comprod este atat casa de expeditie cat si firma transport  si are si flota proprie permite alegerea rapida a celei mai bune solutii pentru fiecare comanda, astfel incat toti clientii sa fie multumiti.

   

  O afacere care merge bine si care sparge cliseele legate de domeniile eligibile pentru reprezentantele sexului frumos.

  Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati aici : https://infinitycomprod.ro/contact/ 

  Articol ziar de cluj 

  Comments are closed.